Zapamiętaj mnie na tym komputerze

Zaznaczenie opcji spowoduje, że korzystając z aktualnej przeglądarki nie będziesz musiał ponownie logować się do konta, aż do momentu w którym klikniesz na odsyłacz “Wyloguj”.
W przeciwnym wypadku zostaniesz automatycznie wylogowany po zamknięciu przeglądarki, lub po określonym czasie braku aktywności w panelu administracyjnym.

Pamiętaj!
Aby opcja zadziałała Twoja przeglądarka musi akceptować ciasteczka (pliki cookies).
Nie wybieraj tej opcji gdy korzystasz z komputera współdzielonego z innymi osobami.